Жовтий наліт в унітазі: хитрість хороших господинь допоможе позбутися бруду

Просте рішення проблеми

Жовті смуги часто з'являється в унітазі. Це трапляється навіть тоді, коли його регулярно чистять. Відмити ці саму смуги часом буває дуже важко, оскільки звичайні засоби для чищення не справляються.

Чому з'являється жовта смуга на унітазі

Жовта смуга в унітазі може з'являтися через погану якість води, а також нерегулярне чищення сантехніки. Іноді трапляється, що підтікає бачок унітаза, а вода містить багато заліза - від нього залишаються сліди іржі. Полагодьте бачок - і проблеми більше не виникне.

Способи прибрати жовту смугу в унітазі

  • Сода

Потрібно нанести рівномірний шар соди вздовж мокрої жовтої смуги. Робити це потрібно ввечері, вночі унітазом бажано не користуватися, інакше шар для чищення змиється. Вранці смугу слід почистити йоржиком і змити бруд водою.

  • Оцет

Туалетний папір або ж паперовий рушник слід просочити оцтом (9%) і викласти вздовж жовтої смуги в унітазі — у вигляді такого собі «компресу». Робити це також потрібно на ніч, а вранці прибрати його і почистити це місце йоржиком.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень