Не будете зводити кінці з кінцями: Як навчитися заощаджувати?

В списку є 4 лайфхаки

Чимало людей прагнуть навчитися економити, щоб створити фінансові заощадження. Проте, це не завжди вдається, адже важко обмежувати себе. Однак, існують лайфхаки, які допоможуть заощадити, при цьому, не знижуючи рівень життя.

Домашня їжа на роботу

Один із найбільш ефективних способів зекономити — це брати домашню їжу на роботу, замість походів з колегами в їдальню або кафе. Готові страви в закладах дорожчі.

Їжа, приготована вдома, не лише дешевша, але й більш корисна. Вона втамує голод і дозволить уникнути зайвих витрат.

Звичка купувати каву в кав’ярнях

Чимало кавоманів купують напої в кав’ярнях. Хоч це приємна звичка, вона може значно збільшити ваші витрати. Замість цього, спробуйте готувати каву вдома або заварювати її з собою в термочашці.

Це не тільки економніше, але й дозволить не бути прив'язаним до кав'ярні та насолоджуватися улюбленим напоєм у будь-який час.

Громадський транспорт замість таксі

Навіть недорогі поїздки на таксі є значно дорожчими за автобус або тролейбус. Використання громадського транспорту допоможе вам суттєво заощадити на транспортних витратах та вести більш рухливий спосіб життя.

Вживання алкоголю

Алкоголь, навіть у невеликих дозах, не є необхідним для підтримки розмови або зняття стресу. Він шкідливий для здоров’я і може стати значним витратним пунктом у вашому бюджеті. Відмова від алкоголю не лише допоможе заощадити, але й покращить фізичне та психологічне здоров’я.

Джерело: Pixel.inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень