«Жодних переговорів про Україну без України», - військовий з Рівного

Сьогодні рівняни зустрічалися з військовослужбовцями, які пройшли війну на Сході України. З нагоди свят українського козацтва та захисника України до Рівненської обласної бібліотеки завітали військові різних добровольчих батальйонів та ЗСУ. Вони ділилися з присутніми реаліями збройного конфлікту, який триває вже 3 роки на Донбасі. Зокрема, Тарас Козлишин, військовий добровольчого батальйону ОУН, розповів, як на початку АТО покинув жінку з трьома дітьми, аби захищати свою країну. Каже, що наша держава стане вільною тоді, коли українці стануть господарями на власній землі:

Ми лише воліємо бути господарями на нашій, власній землі. Щоб нами ніхто, ні всякі Обами, ні всякі Путіни, Меркелі, ні Олланди не керували і не проводили переговори про Україну без України. Прикладом є Польща. З часів відновлення незалежності Польщі. Вони сказали як: жодних переговорів про Польщу без Польщі. Так само і ми мали би сказати з 1991 року: жодних переговорів про Україну без України. Ми живемо так, як самі це організовуємо. 

Зауважимо, що після розмови присутні подарували українським воїнам власноруч виготовлені листівки з привітаннями та побажаннями, які згодом відправляться у зону бойових дій на Схід нашої держави.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень