Жіночі імена-обереги: 5 імен, які захищають від зла

Жіночі імена, які є оберегом

Фахівці стверджують, що від зла оберігають дівчаток такі імена, у котрих є чіткі чоловічі форми. Йдеться про чудові та красиві ймення – Олександра, Вікторія, Ольга.

До того ж сильна енергетика очікує дівчат, в імені яких є літера «р».

Олександра

Олександра – ім'я з гордістю та статністю. Його значення – «захисниця», «надія», «відважна». Жінки з цим іменем можуть проявляти як хоробрість і силу, так і ніжність та жіночність. Їм притаманна внутрішня енергетика, яка допомагає їм звернути гори у власних цілях.

Ольга

Ольга – асоціюється з київською княгинею, яка розвивала стару українську державу – Київську Русь. Ольга першою прийняла християнство серед князів. Ольги – дуже мудрі та з аналітичним мисленням, тому до них часто звертаються за порадами.

Вікторія

Вікторія – красиве ім'я з потужною енергетикою. Його власниці поєднують у собі різні риси: можуть бути лагідними та спокійними, але у своїх цілях – сміливі та наполегливі. Нерідко проявляють лідерство у стосунках.

Віра

Віра має однойменне значення – «віра у щось». Деякі вважають, що воно значить «вірна». Віри дуже цікавляться духовністю, це їх наповнює та допомагає «триматися на плаву».

Дар'я

Одразу нагадує дуже добру, світлу та щиру людину з великим серцем. Від цього імені віє теплом. Дар'я – доволі елегантна, з відчуттям стилю. Обожнює комунікації з іншими людьми. Часто обирає професії, пов'язані зі спілкуванням.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень