Жінка екслідера так званої «ЛНР» померла за загадкових обставин

Її не стало ще в серпні

ФОТО з мережі

В ексватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького померла дружина. Дружина терориста Лариса Плотницька померла у Воронежі у віці 46 років. Наразі достеменно причини смерті невідомі, пише РБК-Україна.

По выписке ЕГРИП жена Плотницкого умерла в Воронеже более месяца тому (причина закрытия Индивидуального предпринимателя – в связи со смертью)", – говорится в сообщении Twitter "Колывано-бджолария LPR" 

До посту прикріпили документ — виписку з Єдиного державного реєстру індивідуальних підприємців РФ.
Зазначимо, що Лариса Плотницька народилася 1 липня 1974 року, вона уродженка міста Луганська, була зареєстрована там же. Офіційно шлюб з бойовиком Ігорем Плотницьким був зареєстрований у 2007 році.

ФОТО з мережі

Раніше у ЗМІ повідомляли, що Лариса Плотницька продавала у магазинах гуманітарну допомогу з Росі. Крім того, її звинувачували у привласнені кількох магазинів мережі «АТБ», й перейменувала їх «Народний».
Відомо, що Плотницький зараз проживає під Москвою, в елітному селищі Барвиха. Україна оголосила його у розшук у 2018 році.

Матеріали РБК-Україна

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень