Жінка відсудила в ОСББ Львова 500 тисяч через падіння на голову уламка фасаду будинку

Вона отримала травми та групу інвалідності

Будинок на вул.Франка у Львові

Мешканка Коломиї відсудила в ОСББ «Франка 8» у Львові понад 500 тис. грн компенсації за падіння їй на голову фрагмента фасаду будинку у Львові.

Подія сталася у лютому 2018 року: на голову Наталії М. впала частина фасаду будинку на вул. Франка, 8. Жінка отримала травму черепа та забій мозку. Довго лікувалася у Львові та у Коломиї, пережила операцію і отримала групу інвалідності.

Будинок на вул. Франка, 8 перебуває на балансі ОСББ «Франка 8», тож до нього потерпіла й позивалася, вимагаючи компенсувати їй моральну шкоду у розмірі 500 тис. грн та ще 26 тис. грн матеріальної шкоди.

У травні цього року справу розглянув Галицький районний суд Львова. Представник ОСББ «Франка 8» на засідання не прийшов.

Суд погодився, що падіння фрагменту фасаду на голову жінки призвело до фізичних та психологічних страждань. Розглянувши свідчення позивачки та висновок експертизи, суд задовольнив позов повністю. «ОСББ 8» має виплатити заявлені суми моральної та матеріальної компенсації.

Вирок ще не набув законної сили і може бути оскаржений, - пише ЗАХІД.НЕТ.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень