У львівській багатоповерхівці могло загорітися через вибух електросамоката

Квартиру винаймали кур’єри служби доставки

Імовірною причиною пожежі у львівській багатоповерхівці на вул. Виговського став несправний електросамокат, який загорівся під час заряджання.

Таке припущення висловили поліція, рятувальники та міський голова Андрій Садовий. На місці досі працює слідчо-оперативна група й офіційних висновків ще немає, тобто це лише припущення.

10 травня у квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхівки на вул. Виговського, 1 у Львові виникла пожежа.

 

Помешкання площею 60 кв. м вигоріло повністю. У квартирі проживали троє чоловіків, які працювали кур'єрами. На місці пожежі виявили обгорілу сумку кур'єрської доставки Glovo.

Як розповіли експерти, займання є характерним для літій-іонних акумуляторів, які встановлюють на електричні самокати та велосипеди.

Очевидно, хтось із них поставив на зарядку електросамокат. Один з мешканців будинку розповів, що живе на 5 поверсі і що він чув вибух, від якого повибивало вікна.

Вогонь швидко поширився з другого на третій поверх, бо евакуаційна клітка була захаращена речами мешканців. Увесь під’їзд був у диму, частину мешканців евакуйовували через балкони.

Удень 11 травня мешканці повертаються у домівки, щоб забрати необхідні речі. Жити у будинку не заборонили, але наразі подачу електрики, води та газу припинили, - повідомляє ЗАХІД.НЕТ.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень