Жертвами тварин на Рівненщині стали вже близько тисячі осіб: де у Рівному безплатно зробити щеплення від сказу

В місті працюватимуть мобільні пункти вакцинації тварин від сказу

У Рівному стартує кампанія з безплатної вакцинації тварин від сказу. Щепити можна як своїх домашніх улюбленців, так і тих, хто живе у дворі. Відсьогодні їна вулицях міста працюватимуть лікарі Рівненської районної лікарні ветеринарної медицини.

Щеплення робитимуть безоплатно, відповідно до затвердженого графіка.


Зауважимо, що від початку цього року внаслідок укусів тварин в області постраждали близько тисячі осіб, 378 з них отримували антирабічну вакцинацію.

Як нам вдалося з'ясувати у Рівненському обласному центрі контролю і профілактики хвороб, торік загалом в області було близько 2 тисяч осіб, яких покусали тварини, майже половина з них отримували антирабічну вакцинацію. Зауважимо, що від такої профілактики смертельно небезпечної недуги в області ніхто не відмовлявся.

Сказ офіційно цього року підтверджено у 25 травин, від нападу яких постраждали 38 осіб. Недугу виявляли у котів, собак, лисиць, в одного єнота та крота. У 2023 році сказ виявили у 71 тварини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень