Жахлива трагедія в Костополі. На коліях загинув чоловік (ФОТО)

Це сталося в неділю близько 15 години

У місті Костопіль Рівненської області неподалік залізничного переїзду під локомотивом загинув невідомий чоловік

Зі слів машиніста, він раптово ліг на колії. Попри екстрене гальмування та повну зупинку локомотиву, уникнути наїзду не вдалося. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події, повідомляє Костопільський відділ поліції.


Прикмети загиблого: вік 20-25 років, худорлявої тілобудови, зріст приблизно 170-175 см. Поліцейські просять допомогти встановити особу загиблого чоловіка.

Був одягнений в чорні спортивні штани фірми «Nike» (з лівого і правого боків сині вставки), темно-зелені кросівки фірми «Nike», чорна зимова курточка з капюшоном (внутрішня сторона куртки світло-коричневого кольору), сіру спортивну кофту. При собі мав ключі, сірники та купюру номіналом в 5 грн.

Людей, які можуть допомогти ідентифікувати загиблого, у тому числі за одягом чи речами, поліцейські просять дзвонити за номером телефону (097)4598497 або 102.

Тіло доставлено до моргу Костопільської районної лікарні за адресою:м. Костопіль, вул. Степанська, 52-Б.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень