Жах! Відомо, скільки українських дітей загинули під обстрілами росії

З початку війни в Україні 

За вісім днів російської війни проти України 28 дітей загинули та 64 зазнали поранень, повідомляє сайт президента з посиланням на уповноваженого з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’ю Герасимчук.

 - Зруйновані пологові будинки, дитячі садки, школи. Близько півтора мільйона дітей перебувають на територіях, які постраждали від обстрілів і в блокаді, серед них є діти-сироти та діти з інвалідністю, які потребують невідкладної допомоги, – сказала Герасимчук.

Своєю чергою, координатор гуманітарних коридорів Офісу президента Тетяна Ломакіна зазначила, що діти, жінки й літні люди в низці населених пунктів не отримують належної медичної допомоги.

- Діти народжуються у підвалах, і перше, що вони чують у своєму житті, – це звуки вибухів, – сказала вона.

Українська влада закликала Міжнародний комітет Червоного Хреста (МКЧХ) терміново розпочати організацію гуманітарних коридорів.

До слова, у Рівному народжують жінки зі Сходу України. Пологовий будинок та перинатальний працює у штатному режимові. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень