Земля входить у коридор затемнень: що це значить і як вплине на людей

Цей період починається 26 травня, а завершиться 10 червня

Сьогодні ми наблизилися до важливого космічному періоду – так званого коридору затемнень. Він починається 26 травня із повного місячного затемнення і завершиться лише 10 червня – кільцеподібним сонячним затемненням.

Що це значить і як вплине на загальний стан речей, пояснила астропсихолог Олена Осипенко.

Місячне затемнення 26 травня

Дія затемнень починається завжди задовго до самої події. Початок затемнення почнеться о 12:44, максимальна фаза – о 14:18, а закінчення буде о 15:52 за київським часом.

Година до і година після затемнення – час запуску нової програми на наступні 19 років. Цей час сприятливий для спалювання мостів з минулим.

Подумайте, від чого у вашому житті ви хотіли б позбутися, і подумки відпустіть. Це можуть бути стосунки, робота, домовленості, шкідливі звички, думки, що отруюють життя, тощо.

Що несе з собою місячне затемнення

Місяць – це емоції, і наш психічний стан в такі дні не найкращий. За статистикою лікарів, в період повного місяця виклики бригад швидкої допомоги відбуваються в рази частіше. Страждають, в основному, гіпертоніки й сердечники.

Цікаво, що і дітей в дні повного місяця народжується більше, ніж в інші його фази. Більше буває і різних надзвичайних ситуацій, побутових травм, пожеж, аварій на дорогах. Емоції у людей в такий період зашкалюють, наростає напруга і можуть статися фатальні помилки.

Як поводитися під час затемнення 26 травня

У період затемнень важливо бути особливо пильними та обережними у своїх рішеннях і вчинках. Не приймайте важливих рішень, особливо якщо вони приймаються на емоціях і заздалегідь не продумані. Сплануйте по можливості тільки поточні справи.

Джерело: ГЛАВКОМ

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень