Земля або 100 тисяч грн: Рівнерада пропонує альтернативу військовим, яким не вистачить землі

Ухвалили програму

Замість земельної ділянки учасникам війни на Сході рівненська влада відтепер пропонуватиме 100 тисяч гривень.

Відповідне рішення ухвалили на сесії міськради. Пояснюють, що землі на всіх учасників бойових дій не вистачить: 

- На сьогоднішній день в єдиному реєстрі учасників АТО перебуває більше 2000 осіб. На превеликий жаль, на території Рівненської міської громади немає в достатній кількості земельних ділянок, вільних від забудови для забезпечення потреб усіх тих, хто перебуває в черзі. Прийняття даного рішення зумовлено необхідністю дотримання соціальних гарантій, передбачених Законом України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, - йдеться у пояснювальний записці до програми. 

А грошима, мовляв, зможуть забезпечити покращення матеріальних умов.

Проте 100 тисяч – це всього 3,5 тисячі доларів, тож придбати житло за ці гроші точно не вдасться. У програмі передбачена альтернатива - можливість створити ветеранам війни на Донбасі будівельний кооператив, аби отримати ділянку та спільно побудувати собі домівку та сприяння у будівництві житла. 

Програма розрахована на 3 роки. Щороку на неї передбачатимуть по 10 мільйонів гривень. Докладніше із програмою можете ознайомитися за посиланням. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень