Коли підведуть комунікації до масиву АТОвців у Рівному

На вулиці Костромській

Це питання ставлять учасники бойових дій на сході держави, які отримали тут земельні ділянки для зведення індивідуальних житлових будинків. Адже раніше міський голова Володимир Хомко обіцяв, що комунікації до масиву підведуть за кошти міського бюджету.

Начальник міського управління капітального будівництва Сергій Кушнір розповів, що поки проектні роботи завершені лише на прокладання газопроводу:

Проектні роботи по газу завершені. А по інших комунікаціях – ні. Проекти майже готові, але не пройдені ще експертизи. Відповідно, якщо буде нам фінансування на завершення проектів і надалі - на роботи, то вони будуть робитися.

 

А фінансування нині немає.

На завершення проектних робіт, за словами Сергія Кушніра, потрібно близько 1 мільйона гривень. Їх уже просили у міськради, але поки безрезультатно.

Щодо фінансування будівництва самих комунікацій, то на це потрібні десятки мільйонів гривень. Тож поки відповіді на питання щодо термінів початку робіт, в УКБ дати не можуть.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень