Здолати зайву вагу допоможе – сало. Висновки німецьких вчених

Та ще низка корисних властивостей улюбленого продукту

Натуральне сало має величезну користь для здоров'я і може допомогти позбутися зайвої ваги. Такого висновку дійшли вчені з Дрезденського інституту охорони здоров'я.

Люди дарма думають про шкоду сала через вміст тваринних жирів та холестерину. Науковці встановили, що сало без проблем засвоюється організмом та містить дуже велику кількість важливих для організму речовин.

Так, наприклад, у свіжому салі є цінні жирні кислоти — лінолева та арахідонова: вони важливі для правильного функціонування мозку та нервової системи. Вони захищають нейрони від дегенеративних процесів та сприяють гарному самопочуттю, принагідно зміцнюючи імунітет.

Хоча сало містить холестерин, його кількість знаходиться в межах норми. Крім того, в салі є особлива речовина під назвою холін, яка нейтралізує негативний вплив холестерину і захищає стінки судин.

Щоб сало принесло більше користі, ніж шкоди, його не треба смажити, - зазначають вчені.

Ще одна хороша новина: сало не сприяє набору ваги. Експерти стверджують, що ожиріння найчастіше виникає через надлишок у раціоні вуглеводів, а не жирів. Вживання сала сприяє тривалому відчуттю ситості – тож це знахідка для тих, хто прагне схуднути.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень