Здатні закохати в себе з першого погляду: жіночі імена, які притягують чоловіків як магніт

Ці жінки справжні підкорювачки чоловічих сердець

Як серед чоловічих, так і серед жіночих є ті імена, які по-особливому впливають на протилежну стать - і навіть здатні закохати в себе з першого погляду.

Серед підкорювачок сердець: Олена, Світлана, Лілія, Ксенія, Катерина. 

Олена

Протягом багатьох століть за Олен боролися багато великих чоловіків і з того часу в цьому аспекті мало що змінилося. У наш час це ім'я все ще актуальне і продовжує подобатися представникам сильної статі.

Світлана

Багато чоловіків вважають Світлан добрими господинями та вірними дружинами. Вони справді мають талант підтримувати затишок у будинку і робити свого обранця щасливим.

Лілія

Жінки з цим ім'ям асоціюються у чоловіків із ніжністю. Лілії можуть успішно вийти заміж і успішно маніпулювати своїм чоловіком. Як правило, ці жінки можуть змусити чоловіка виконати будь-яке їхнє бажання.

Ксенія

У Ксеніях чоловіків приваблює їхня велелюбність, вони чарівні та товариські, а спілкуватися можна з ними цілими днями. Ніколи не стане нудно.

Катерина

Протилежній статі подобається, як ніжно звучить це ім'я та пестить слух. Крім того, жінки з цим ім'ям мають розум, красу, принциповість, люблять правду і ненавидять брехню, але найбільше в їхньому характері чоловіки цінують щирість.

Раніше ми писали про імена жінок, які приворожать будь-якого чоловіка. 

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень