Завтра у Рівному - ювілейне Свято танцю

Палац дітей та молоді запрошує на 10-й ювілейний "ЗАХАРІТ 2016 "

Вже 10 років поспіль Палац дітей та молоді відкриває двері для всіх шанувальників і друзів сонячного мистецтва, і 10 років поспіль створює Свято танцю.

Для Рівного "ЗАХАРІТ 2016" є справжньою мега-подією цієї осені. На одній сцені можна побачити майстрів східного, індійського танцю, фламенко та трайбл. 

Як і раніше, цьогоріч на гостей та учасників "Захаріту" чекає не лише гостинний прийом, великий яскравий турнір, гарна сцена, призи та подарунки, а й велике святкове ГАЛА-шоу за участю зірок Оriental СВІТОВОГО рівня. 

Гостей Свята танцю чекають майстер-класи: Табла, Тараб, курдська Дабка, Стріт-шаабі, Баладі. Їх проведеть справжні майстри своєї справи, педагоги та супер-професійні виконавці Анна Чепець, Надія Бойко, Дмитрій Сумірнов, Мар'яна Леус, Ольга Малиновська, а знаменитий Сергій Алі проведе гарячу табла-зустріч.

Свято танцю чекає рівнян 13 листопада від самого ранку - початок о 8:30. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень