Завтра у Рівному стартує хакатон

Триденний брейнстормінг відбудеться у НУВГП

У Рівному відбудеться хакатон креативного підприємництва. Впродовж 48 годин без перерви учасники намагатимуться знайти шлях для втілення креативних ідей у бізнесі. 

Запрошені як учасники з власними креативними ідеями, так і ті, хто хоче обговорити чи доповнити ідеї інших учасників. За час хакатону проекти пройдуть шлях від ідеї до прототипу. Міжнародні та вітчизняні експерти з креативних індустрій у ролі менторів допоможуть подолати цей шлях максимально ефективно і швидко.
 

Менторами на цій події будуть фахівці з країн Центральної Європи, які будуть представлені основними партнерами проекту «Visegrad Urban Creativity Clusters Network»:

  • Товариством «Вілла Деціуша» Stowarzyszenie Willa Decjusza (Краків, Польща)
  • Злінським креативним кластером Zlinsky Kreativni Klastr (Злін, Чехія)
  • Creative Industries Kosice (Словаччина)
  • Digital factory (Будапешт, Угорщина).

Команди-переможці хакатону вирушать у творчу експедицію країнами Центральної Європи - Люблін, Краків, Злін, Братислава, Будапешт, Кошице, Львів.

На учасників та гостей хакатону чекатимуть цікаві знайомства та море спілкування під час Design Shelter Weekend, на якому будуть представлені місцеві креативні виробники, смачна вулична їжа та багато кави.
 

Проект здійснюється за підтримки Міжнародного вишеградського фонду та Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди.

В рамках хакатону креативного підприємництва від проекту Visegrad Urban Creativity Cluster Network пройде Design Shelter Weekend. 


Запрошені майстри та виробники крафтових речей, їжі, креативні спеціалісти з надання послуг тощо. З 10.00 до 17.00 14 жовтня відбуватиметься презентація і продаж товарів, проведення майстер-класів тощо на території БОМБОСХОВИЩА НУВГП (стилістика буде витримана!).

Хакатон відбудеться у період з 13 по 15 жовтня за адресою м. Рівне, вул. Соборна, 11, перший корпус НУВГП.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень