Завтра у Рівному пікетуватимуть суд

Тут збираються провести акцію проти свавілля суддів

Як повідомила  заступник голови громадської координаційної ради області Любов Українчук, акцію влаштовують з 10 до 13 години біля міського суду на вулиці Шкільній, 1.

Протестувати збираються проти винесення неправомірних судових рішень. Окрім цього, активісти висловлюватимуть підтримку Сергію Морозову, суд у справі якого розпочнеться об 11 годині. Сергію Морозову загрожує п'ять років ув'язнення за те, що торік на одному з центральних телеканалів висловив заклик до зміни державної влади шляхом революції або громадянської війни. В ефір його слова тоді не випустили, а повідомили про них правоохоронцям. Тепер Сергія Морозова звинувачують за статтею 109 Кримінального кодексу України "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади".

Нагадаємо, місцеві активісти вже влаштовували у січні акції протесту проти свавілля поліції та суду.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень