Сесію Рівнеради пікетують кілька груп рівнян

Як і очікувалося, це мешканці Небесної сотні, 6а, охочі «потролити» Бабата та його захисники

На першому цьогоріч засіданні Рівненської міської ради гаряче.

Як і передбачав сайт Радіо Трек, до депутатів вкотре прийшли мешканці гуртожитку з вимогою дозволу на приватизацію їхніх помешкань у будинку, що потребує капітального ремонту.

Міський голова не хоче ставити підпис під документом, що дозволить таку приватизацію. Мотивує тим, що не хоче відповідати, якщо споруда "завалиться".

Зауважимо, що минулого тижня Рівненський міськвиконком не підтримав визнання будинку аварійним, що і відкриває можливість для приватизації. Детальніше на цю тему можна прочитати за цим посиланням.

Також прихід на сесію раніше проанонсував журналіст Юрій Дюг - проти тиску і погроз на адресу журналістів від депутата-забудовника Олександра Бабата, який причетний до будівництва, на якому загинув чоловік.

Бабата прийшли захищати. Люди зазначають, що журналісти подають неправдиву інформацію про депутата та вимагають справедливості. Зауважимо, що дискусія щодо цього виникла ще наперердодні у соцмережах під дописом іншого обранця - Святослава Євтушенка.

 

 
 
Юрій Дюг  Юрій Дюг Святославе, то ж кажуть Вам, що Артвінський гуляв по лісі, печепепився за гіляку і вбився. І взагалі Цуняк то дуже хороший адвокат, краще за Пашкевич. А чого спілдчі до Мерседеса вчепились. Бо це все політичні інсинуації. А то що артвінський був на Київській ще треба довести. Якщо і був - то теж гуляв. Так само як загиблий на будівництві на пивзаводі. Добре, що хоч на будівництво підземки добро не дали. Бо хто його знає скільки б там людей смертельно погуляли.
 
Natali Pivovar  Natali Pivovar В нашій країні журналісти занадто багато на себе беруть, і розслідування і осуд і звинувачення і щей люблять розказати що і кому робити, при цьому живуть далеко не як взірці)))) Смішно! В моїй рідній країні нічого не міняється, люди перевернули усе з ніг на голову, немає поваги ні до кого!
 
Екатерина Гриценюк Екатерина Гриценюк На жаль, в нас час, багатих не люблють. Хоча Саша добра та порядна людина, яка не одноразово допомагала людям!
Olga  Vysotskaya Olga Vysotskaya Якби Бабат не був депутом,то журналюги не були би так зацикавлені в роздуванні брехні. Сфабрикувати будь яку справу легко і вигідно в наш час..

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень