Завернуть кожного третього: Які авто не пройдуть техогляд-2023

Причин може бути кілька

техогляд, техогляд 2023, техогляд хто не пройде, техогляд ціна, техогляд американські авто, техогляд скільки платити, обов'язковий техогляд, техогляд скасують,

Наступного року в Україні техогляд легковиків стане обов’язковим. І вже зараз зрозуміло, що близько 30% авто його не пройдуть.

Перша проблема –  каталізатор або сажовий фільтр. Вони відповідають за екологічність авто та служать близько 300 тисяч км або 10 років за середньостатистичної експлуатації. Коли ці деталі виходять з ладу, їх вирізають і ставлять обманки. Інший варіант – перепрограмувати комп'ютер.

Річ у тім, що навіть на відносно бюджетні авто ці каталізатори коштують шалених грошей: Skoda Octavia 2012 року – $1800 доларів, Renault Megane – $3000 доларів і т. д.

Під час техогляду можуть виникнути питання до авто з американською оптикою: стандарти світла у США та Європі різні, тому навіть американську фару, що справно працює, потрібно буде замінити на європейський аналог. Комусь, можливо, доведеться довстановити задні протитуманки, а також переднє коригування фар та омивачі.

Також під час техогляду перевірятимуть усі основні системи та агрегати авто: двигун, гальмівна, рульова системи, підвіска тощо.

Нагадаємо про перелік документів для техогляду та скільки доведеться заплатити за цю процедуру.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень