Заступник керівника Офісу президента зробив дві помилки у трьох реченнях: Немає до чого доколупатися? (6 ФОТО)

Подивіться краще – де він живе

Кирило та Олена Тимошенки

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, який курує «Велике будівництво»,  з помилками привітав у соцмережі свою дружину Олену з днем народження. На це активно звертають увагу ЗМІ, близькі до Порошенка

Як пише Главком, у невеликому тексті топ чиновник зробив дві помилки.

«Спасибо тебе, (в даному випадку кома не потрібна, – «Главком») за нашего Семена – он крут, потому что мы любима (ймовірно, Тимошенко мав на увазі «любим») друг друга», – написав заступник керівника Офісу президента, який підписаний у Facebook латиницею на російський манер Kirill Timoshenko.

Насправді помилки в тексті геть незначні й радше мають розглядатися як одрук (опечатка -- рос.)

Цікавіше, що заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, який відповідає на Банковій за регіональну політику та «Велике будівництво», у другий день нового року купив дружині маєток під Києвом за 10 млн грн.

Про це писала Страна.ua.

Журналісти зазначали, що Тимошенко оформив будинок і землю в елітному котеджному містечку на дружину Олену.

Во второй день нового, 2021 года заместитель главы Офиса президента Кирилл Тимошенко, который отвечает на Банковой за региональную политику и курирует проект "Большая стройка", приобрел загородное поместье недалеко от Киева.
Тимошенко уподобав маєток у котеджному містечку «Альпійка» на Новообухівській трасі поблизу села Підгірці – двоповерховий особняк проекту «Зальцбург».

Як повідомляли джерела в оточенні чиновника, він спочатку вніс передоплату, а в середині липня минулого року на дружину Тимошенка були оформлені дві невеликі ділянки загальною площею шість соток, що біля будинку.

І ось, 2 січня 2021 року сімейна пара придбала там ще 27 соток землі і особняк на 354 кв. м.

Тимошенко положил глаз на имение в коттеджном городке "Альпийка" по Новообуховской трассе близ села Подгорцы еще летом прошлого года. Тогда они присмотрели двухэтажный особняк проекта "Зальцбург".
Територія елітного "селища", яке знаходиться біля підніжжя легендарних Змієвих валів, закрита і добре охороняється. На 11 гектарах лише півсотні будинків навколо джерельного озера.

Зовні двоповерхова вілла в «альпійському» стилі готова на 100%.

Всередині, судячи з опису, є чотири спальні, три санвузли, гараж на два автомобілі. На першому поверсі кухня з їдальнею, вітальня і робочий кабінет. На другому поверсі: кімната господарів, дитяча, вітальня і ще одна під будь-які потреби мешканців. На задній двір виходить крита веранда для барбекю.

Новорічний подарунок дружині коштує мінімум 10 000 000 грн. Ця сума виходить, якщо помножити площу купленого будинку на вартість квадратного метра особняків, які зараз є у продажу в тому ж селищі - $ 1000-1300 або близько 28 000-37 000 грн (за курсом НБУ). Ці цифри включають в себе і вартість землі.

Кирилу лише 33

Видання тоді зауважило, що судячи з декларації, 33-річний Кирило Тимошенко може дозволити собі таку покупку.

«Тільки в готівці він з дружиною тримає понад $ 1,3 млн. Плюс ще близько $ 100 тисяч у них в сукупності є на депозитах.

 

Будинок і земля – це не єдині великі покупки Кирила Тимошенка після призначення на посаду в Офіс президента.

 

Влітку 2019 року він купив кросовер BMW X5 за 2 640 653 гривень», – йдеться у статті.

Зараз сім'я Тимошенко: Кирило, Олена і їхній син Семен (3 роки) живуть на Лук'янівці, в новобудові поруч з СІЗО і кінотеатром.

У нього простора квартира на 181 квадрат по вулиці Коперника і три паркомісця в цьому житловому комплексі.

Дружина керує приватною кіношколою для дітей і дорослих на базі студії Film.ua. Восени пара відзначила 7 років з дня весілля.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень