17 км дороги до Білого озера відремонтують капітально

Тендер на проведення робіт уже оголошено

Цього року шляховики планують капітально відремонтувати майже 17 км автомобільної дороги до Білого озера.

- З ініціативи голови Рівненської ОДА Віталія Коваля об‘єкт було включено до програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Наразі триває тендер на ремонт 16,1 кілометра дороги між Старою Рафалівкою та Рудкою. Очікувана вартість робіт понад 347 мільйонів гривень. Після завершення тендеру підрядник оперативно приступить до ремонту дороги, - повідомив заступник начальника з експлуатації автомобільних доріг Служби автомобільних доріг у Рівненській області Роман Руденко.

Окрім  капітального ремонту, на дорозі до Білого озера виконуються роботи з експлуатаційного утримання. Зокрема, торік відновлено майже 23 км між автодорогою М-07- так званою «Варшавкою», та селом Стара Рафалівка. Окрім того, у селі Стара Рафалівка влаштовано 1,7 км нового асфальтобетону.

Триває ремонт на ділянці Стара Рафалівка - Полиці. Також відремонтовано 4 кілометри ділянок із білощебеневим покриттям між селами Більська Воля та Рудка. Ще 10 км ділянки між селами Більська Воля та Борове планують завершити до 1 червня. Триває ямковий ремонт в селі Полиці.

Загалом це 81,6 кілометра шляху, який сполучає колишній райцентр Зарічне з центром новоствореного Вараського району, а місто Вараш з міжнародною трасою М-07 Київ-Ковель-Ягодин.

При цьому лише 24,5 км цієї дороги має асфальтобетонне покриття.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень