Заради ефективних рішень: міська влада буде радитися з рівнянами щодо суперечливих питань

Проект, підготовлений рівненською командою на чолі з Віталієм Германом, запровадять в інших містах

Проект рівненської команди управлінців став одним із чотирьох переможців на всю Україну.

«Платформу відкритих комунікацій» команда у складі управління стратегічного розвитку Рівного, центру надання адмінпослуг та агенції сталого розвитку представила під час дводенного хакатону у Києві під очільництвом заступника міського голови Віталія Германа. 

Рівняни запропонували на перший погляд просту, однак ефективну річ – запитувати думку рівнян щодо важливих рішень, які збирається запровадити міська влада.

Місцем опитування обрали ЦНАП, бо щоденно тут - близько 2 тисяч відвідувачів.

Раніше міська влада з приводу суперечливих питань замовляла опитування. Запровадження проекту «Платформа відкритих комунікацій» дозволить дізнатися думку рівнян без додаткових витрат.  

Крім того, після отримання якісної послуги у належних умовах люди більше налаштовані на діалог, аніж коли їх зупиняють на вулиці.  

Процедура займе буквально кілька секунд, бо виноситимуть щонайбільше три питання. І жодних незручностей для клієнтів ЦНАПу опитування не спричинить, пояснює заступник міського голови, який представляв команду рівнян у Києві, Віталій Герман:

- Це не буде на паперових носіях. Адміністратор, який надає адмінпослугу, кожному клієнту пропонуватиме відповісти на ці три питання. І відповіді він буде фіксувати. Цю інформацію, у першу чергу, надаватимуть міському голові. Буквально 10-15 секунд займе відповісти на ці питання.

 

Але це буде ефективний інструмент для міської влади «поміряти температуру» і дізнатися настрої суспільства.   

Проект мають запровадити впродовж поточного року. Згодом цей досвід переймуть інші міста України.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень