Міський голова Рівного мріє про референдум. Щоб мати «індульгенцію»

Бо, виявилося, що не завжди може передбачити думку більшості рівнян

Володимир Хомко

Зокрема його здивували результати опитування городян, проведеного нещодавно студентами та викладачами Міжнародного економіко-гуманітарного університету щодо перекриття центру міста для проїзду транспорту. Тож Володимир Хомко каже:

Не знаю, чи доведеться мені дожити до цього, щоб був закон про референдум, щоб я всі такі контроверсійні запитання виносив би раз на рік на референдум.

 

Це б мене захистило. Бо весь час під прицілом – я чи той, хто приймає рішення. А так - за мною більшість рівнян і це для мене - індульгенція.

 

Ну і мені важливо. З огляду на те, що я більше за вас спілкуюся з людьми відповідно до моєї посади, мені здається, що я відчуваю нюанси. Але в деяких випадках, от наприклад щодо перекриття Соборної, я був впевнений, що більшість буде проти перекриття, а воно бачте як, виявляється.

Такими ж несподіваними для міського голови виявилися результати проведеного колись опитування щодо заборони прийому у дитсадки Рівного дітей незареєстрованих у місті громадян. Адже виявилося, що таку ідею більшість не підтримує.

На основі результатів референдуму, вважає Володимир Хомко, можна було б приймати рішення, які підтримує більшість городян. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень