Замочіть рушники в цьому розчині — і засмальцьованих плям як не було

Знадобляться лише два інгредієнти

Кухонні рушники – це серйозний виклик для господинь. Завжди хочеться, щоб вони були чистими та свіжими. Однак плями від жиру в’їдаються у волокна рушників з такою силою, що, здавалося б, врятувати деякі взагалі неможливо.

Проте досвідчені господині радять не поспішати викидати засмальцьовані рушники. Є секрет, який допоможе видалити навіть старі плями.

Для видалення плям жиру на рушниках достатньо використовувати лише два активні компоненти. Потрібно просто вимочити рушники у спеціальному розчині із солі та відбілювача.

Як вивести плями на рушниках

Візьміть дві столові ложки звичайної кухонної солі і три столові ложки кисневого відбілювача. Покладіть в миску рушники, засипте суміш солі в порошку, і залийте окропом. Дайте рушникам повністю охолонути та промийте їх чистою водою.

Вже після першої процедури ваші рушники стануть чистішими. Якщо подекуди ще залишилися сліду бруду, маніпуляцію можна повторити.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень