Скільки разів на день можна завантажувати пралку: 99% господинь припускаються помилки

Якщо хочете, щоб машинка працювала довго, не ламаючись, варто знати, скільки їй потрібно давати відпочивати після роботи

Далеко не всі господарі та господині знають, який інтервал має бути між праннями в пральній машині, щоб вона прослужила набагато довше. Майстри стверджують, що оптимально - не перевантажувати пральну машину, тобто не відкладати на один день для неї купу роботи, а розподілити її на тиждень так, щоб за добу довелося запускати машинку не більше ніж двічі.

Але є ще один важливий нюанс - заковика полягає в тому, якого ж інтервалу слід дотримуватися між праннями протягом доби.

 

Думки експертів щодо цього дуже різні: хтось каже, що мінімальний час простою має становити 20-30 хвилин, інші - від 4 до 5 годин.

Майстри підкреслюють, що пральній машині обов'язково потрібно давати відпочити після роботи, щоб її деталі не ламалися.

Скільки разів поспіль можна користуватися пральною машиною

Тільки іноді можна запускати одна за одною дві програми. Що рідше ви так робитимете, то довше пралка прослужить вам без будь-яких поломок і «глюків».

Для того, щоб уберегти машинку від поломки і поліпшити якість прання, також потрібно стежити за правильним завантаженням речей у барабан.

 

Зверніть увагу, що вага речей не має перевищувати ту, що вказана в інструкції до машинки.

 

Зважувати те, що ви хочете відправити в прання, потрібно в сухому вигляді.

Зверніть увагу, що не варто повністю забивати барабан - якщо ви це зробите, то речі погано виперуться, особливо ті, які опинилися в самій середині. Щоб прання не було марним, речі мають вільно битися об боки барабана машинки, - тоді все повинно і відіпратися, і чудово виполоскатися.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень