Раз на місяць запускайте цей режим – і ваша пралка служитиме дуже довго

Що потрібно зробити - несподіваний трюк

У пралці з часом накопичуються бактерії, вапняний наліт, бруд та сміття, які необхідно видаляти.

Сучасна побутова техніка оснащена функцією самоочищення, яку потрібно регулярно вмикати. Це залежить від ступеня експлуатації побутового приладу. Якщо ви користуєтеся машинкою часто, то потрібно раз на місяць включати цей режим самоочищення.

Якщо у вашої пральної машинки немає такої функції, то буде достатньо вмикати її раз на місяць на режим кип’ятіння, який має 90 градусів. Машинка на такому режимі прання добре очиститься від бруду та вапняного нальоту.  

Як запобігати поламанню пральної машинки

  • Не перевантажуйте пральну машинку. Про це вже йшлося вище, але варто пам’ятати, що надмірне навантаження може призвести до поламання приводного ременя чи підшипників, тому доведеться викликати спеціаліста з ремонту.
  • Вибирайте правильний порошок. Від правильного підбору засобів для прання буде залежати стан вашої машинки. Варто уникати порошків з високим вмістом фосфатів. Оскільки вони є причиною накипу на нагрівальному елементі, через що машинка може поламатися будь-якої миті.
  • Регулярно прочищайте фільтри. Не варто забувати про це. Регулярно перевіряйте та прочищайте фільтри від ворсинок та згустків бруду. Тоді ваш побутовий прилад прослужить вам довгі роки.
  • Звертайте увагу на підлогу. Встановлюйте пральну машинку на рівну підлогу, щоб уникнути пошкоджень під час вібрації. Якщо у помешканні нерівна підлога, то для цього випадку є спеціальні підкладки під ніжки машинки.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень