Навіщо класти губку для миття посуду в лоток пралки: лайфхак здивує своєю простотою

Простий трюк, який допоможе господиням

При використанні пральної машини важливо підтримувати в ній чистоту. Особливу увагу варто приділити відсікам для порошку та кондиціонера. Адже нерідко в лотку з’являється бруд, пліснява і пральний порошок, що затвердів.

Щоб легко вимити забруднення у відсіку пралки, нам знадобиться лише губки для миття посуду та звичайний оцет. Про це пише cpykami, передає видання «Телеграф».

Як почистити лоток у пральній машині

Кладемо губки у відсіки та рясно заливаємо оцтом. Залишаємо на 10 хвилин, потім промиваємо. Оцет чудово впорається із пліснявою та іншими забрудненнями, а кухонні губки допоможуть прискорити процес очищення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень