Замкнув тіла дружини і доньок у кімнаті: українець зізнався у тяжкому злочині у Польщі

Пасинка не чіпав, бо «не його син»

Фото tvn24.pl

Тіла 29-річної жінки та двох її доньок, віком 1,5 та 4,5 років, знайшли у Пущикові поблизу Познані. 42-річного українця - чоловіка жінки та батька дівчат затримали, - повідомляє tvn24.pl

Повідомлення про виявлення трьох тіл надійшло до поліції у суботу (18 листопада) після 15:00.

Громадянин України розповів про скоєне ним охоронцю автостоянки біля залізничного вокзалу у Познані.

 

Чоловік сказав, що його замучила совість і він навіть намагався накласти на себе руки. Проте для цього у нього не вистачило мужності.

Нам повідомили про виявлення тіл жінки та двох дітей. У зв’язку з цією справою було затримано чоловіка – повідомили у прес-службі поліції Велькопольського воєводства.

За даними слідства, всі троє – матір і двоє дівчаток, померли внаслідок удушення, попередньо руками.

За даними ЗМІ, 42-річний чоловік спочатку планував позбутися лише дружини, але, коли прокинулися його доньки, вирішив вбити і їх.

У скоєному чоловік зізнався, свій вчинок пояснив тим, що хотів позбутися проблеми – дружина дорікала йому через зловживання алкоголем та відсутність роботи.

Правоохоронці кажуть, що під час допиту чоловік поводився спокійно, але почав плакати, коли в нього запитали, чи не шкодує він про скоєне. Затриманий повідомив, що не пам’ятає всіх подробиць інциденту, бо був у нетверезому стані.

Польські ЗМІ також повідомляють, що у вбитої також був 11-річний син від попередніх стосунків, проте його підозрюваний не зачепив – бо той, не його син.

Натомість після скоєння непоправного, чоловік зачинив тіла вбитих у кімнаті на першому поверсі, куди заборонив заходити хлопчику.

Останки вбитих пролежали так 5 днів.

Справою займається прокуратура Познані.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень