Замість Вілліса в «Міцному горішку» мав знятися… легендарний співак

Серед кандидатур були Арнольд Шварценеггер і Сильвестр Сталлоне

У це складно повірити, але Френк Сінатра міг зіграти роль Джона Макклейна в «Міцному горішку». Навіть попри те, що на момент зйомок фільму співакові вже виповнилося 70 років!

Вся справа в контрактних зобов'язаннях продюсерів: в 1968 році Сінатра зіграв головну роль у фільмі «Детектив», заснованому на однойменній книзі Родеріка Торпа. Продовження роману, «Ніщо не вічне», лягло в основу «Міцного горішка». І хоча нова книжка не була прямим продовженням попередньої, а ім'я головного героя змінили, продюсери все одно були зобов'язані запропонувати Френку Сінатрі роль.

До слова, за свою кар'єру співак знявся більш ніж в 60 кінокартинах, а «Детектив» і взагалі став однією з найуспішніших стрічок 1968 року.

Однак Сінатра відповів відмовою, після чого роль запропонували Арнольду Шварценеггеру, Сильвестру Сталлоне, Клінту Іствуду, Мелу Гібсону, Річарду Гіру і Джеймсу Каану.

Кандидатура Брюса Вілліса з’явилася пізніше.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень