Замість однієї області – три одразу: де працюватиме екс-очільник поліції Рівненщини

Сьогодні відбулося представлення нового головного поліціянта Рівненської області

Поліцією Рівненщини відсьогодні керуватиме донині заступник голови управління Нацполіції Рівненщини - Валерій Самчук.

На його представлення з’їхалися не лише силовики.

Окрім керівника Нацполіції України Сергія Князєва приїхали також нардеп від «Народного Фронту» Юрій Вознюк та радикал Ігор Мосійчук. А також міський голова Рівного, очільник рівненської ОДА та заступник голови обласної ради.

Сергій Князєв відзначив чудову, на його думку, роботу попереднього керівника поліції Рівненщини Валерія Присяжнюка та пояснив своє рішення про кадрові зміни:

- Валерій Павлович (Присяжнюк, - ред.) достатньо висококваліфіковано показав себе на останніх посадах, обов’язки, які він виконував в останні роки. І було ухвалене рішення у створений серйозний такий Департамент голови Національної поліції зарахувати Валерія Павловича. Він буде опікуватися питаннями, в першу чергу, Волинської, Рівненської, Житомирської областей як з охорони публічної безпеки, так і з іншими проявами, які можуть бути пов’язані з роботою органів Внутрішніх справ національної поліції в першу чергу.

Сергій Князєв також озвучив статистику розкриття злочинів рівненськими правоохоронцями за час очільництва Валерія Присяжнюка і зазначив, що він вдвічі покращив показники, досягнуті за очільництва самого Сергія Князєва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень