Чергові «розборки» у бурштиновому краї. Невідомі хотіли підпалити будинок (ФОТО)

На Сарненщині невідомі кинули у будинок запальну суміш


Господар помешкання сьогодні близько шостої ранку прокинувся від підозрілих звуків. З’ясувалося, що у передпокій кинули запальну суміш. Чоловік вогонь загасив самотужки, а поліцейські розшукують зловмисників.



Слідчо-оперативна група з’ясувала, що невідомі о 5:40 камінням розбили вікно будинку 40-річного жителя Клесова та вкинули літрову скляну банку із запальною сумішшю. Вогнем було пошкоджено тюль, крісло, вікно, килим та дерев’яну підлогу площею 40 на 80 см. У цей момент у будинку перебувала дружина та двоє дітей. Ніхто з мешканців не постраждав.



Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.



Правоохоронці проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.



Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень