Екс-керівник поліції Рівненщини може очолити Національну поліцію України

Опублікований список претендентів на посаду глави Нацполіції України

Національна поліція України опублікувала список з 64 кандидатів, які подали документи для участі в конкурсі на посаду голови Нацполіції. Серед претендентів і попередній керівник поліції Рівненщини Сергій Князєв, який зараз у Києві очолює департамент карного розшуку Нацполіції.

Крім того у списку також В’ячеслав Чайка, який очолював поліцію Рівненщини одразу після Революції Гідності у 2014-му році.

Уже після зняття його з посади у Рівному В`ячеслав Чайка звинувачував очільницю обласного управління юстиції Іванну Смачило:в блокуванні роботи виконавчої служби. Через дворічну судову тяганину з журналістами. Як Іванна Смачило відповіла на звинувачення можна прочитати тут.  

Процедура відбору на посаду очільника Нацполіції буде складатися з п’ятьох етапів:

1-й етап - Вивчення поданих претендентами документів на відповідність базовим вимогам конкурсу.

2-й етап - Претенденти, які відповідають базовим вимогам конкурсу, проходять тестування.

3-й етап - За результатами розгляду резюме, мотиваційних листів та результатів тестування, комісія шляхом голосування запрошує претендентів для співбесіди.

4-й етап - Проведення співбесід.

5-й етап - Претенденти, які успішно пройшли попередній етап, не пізніше ніж у триденний строк після оголошення результатів 4 етапу повинні надати повний пакет документів, передбачений Законом України "Про Національну поліцію".

За результатами цих етапів комісія шляхом голосування визначає не більше трьох фінальних претендентів. У разі виникнення спірних питань, вона може запропонувати претендентам додаткову перевірку.

Список фінальних претендентів має бути сформований і переданий на розгляд міністрові внутрішніх справ у якомога коротший термін, але не пізніше 15 лютого 2017 року.

Нагадаємо, Сергія Князєва на посаду головного поліціянта Рівненщини призначили з квітня. А вже в листопаді його перевели у Київ. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень