Колишній міліціонер звинувачує Смачило у «кришуванні чорних журналістів»

В’ячеслав Чайка вимагає звільнити очільницю обласного управління юстиції з посади

Колишній керівник УМВС у Рівненській області В’ячеслав Чайка вимагає відсторонення з посади керівника Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванни Смачило через недоцільність перебування її на займаній посаді. Таку вимогу він висунув сьогодні під час засідання комісії облради.

Йдеться про судову тяганину ще з 2014 року. Тоді рівненський сайт «ВСЕ» після призначення Чайки на посаду очільника правоохоронного відомства оприлюднив матеріал, який, за словами  В’ячеслава Чайки, паплюжив його честь («Сірі плями» на мундирі головного міліціонера Рівненщини).

Тоді суд постановив, що ці дані не правдиві і підлягають спростуванню. А В’ячеславу Чайці журналіст сайту «ВСЕ» Олексій Кривошеєв мав виплатити 10 тисяч гривень. Втім, до цього часу судове рішення не виконане. Саме в блокуванні роботи виконавчої служби і звинувачує В’ячеслав Чайка Іванну Смачило:

- Була стаття на сайті «ВСЕ», де було вилито на мене купа бруду, який взагалі не підтвердився в судовому засіданні. І Смачило всякими шляхами хотіла вигородити Кривошеєва. Така несправедлива людина не повинна бути на посаді. Зараз один виконавчий лист є заблокований, бо вона є начальником юстиції, а виконавча служба є одним з її підрозділів. Вона просто блокує і не дає виконати рішення суду.  

Тож В’ячеслав Чайка вимагає розглянути це питання під час обласної сесії, і клопотати перед Мін'юстом про зняття Іванни Смачило з посади.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень