Реєстрація автомобілів у Рівному подешевшала

У три рази

Зареєструвати автомобіль тепер стало втричі дешевше – переконують працівники регіонального сервісного центру МВС . Пов’язано це з ліквідацією видачі довідки-рахунка. Донедавна, особа, яка придбала автомобіль, крім обов'язкових платежів, а це близько 500 гривень, ще сплачувала додаткову тисячу так званій «приватній» особі,  яка дивилася документи, що засвідчують особи продавця і покупця і давала про це довідку на номерному бланку встановленого зразка та виготовлену на державному поліграфкомбінаті. Тепер, як говорить в.о директора регіонального сервісного центру МВС у Рівненській області Валерій Белець, достатньо лише договору про «купівлю-продаж» транспортного засобу:

Довідка-рахунок коштувала в районі 1000 гривень. Зараз  трохи змінилися правила реєстрації автомобільного транспорту. Довідки-рахунку немає, є звичайний договір купівлі-продажу між двома особами «покупець-продавець», який можна укласти прямо в територіальному сервісному центрі у спеціаліста і тут же він буде зареєстрований. Цей договір купівлі-продажу безкоштовно укладається.

Зауважимо, що відтепер за реєстрацію та перереєстрацію автомобіля варто буде сплатити від 430 до 470 гривень. Ціна залежить від того, звідки автомобіль був привезений. Якщо ж покупець хоче змінити номер – додатково потрібно буде сплатити 103 гривні.

Також Валерій Белець додав, що послуги експерта при купівлі-продажі автомобіля є не обов’язковими і сторони мають право самі вирішувати, чи потрібне їм обслуговуваня від цього спеціаліста. Додамо, що попри спад придбання автотранспорту у регіональному сервісному центрі МВС доволі активно реєструють машини – в день понад 120 автівок.

Наразі Територіальні сервісні центри МВС за адресами:

м. Рівне, вул. Струтинської, 21,

м. Дубно, вул. Грушевського,

м. Сарни, вул. Гагаріна, 100 

смт. Володимирець, вул. Соборна, 49.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень