Замість дієти, або як схуднути на черешнях 

Це прекрасний продукт на день розвантаження 

Черешня – це не тільки смачно. Її можна їсти та худнути. Здоровій людині можна сміливо з'їдати по 300-400 г черешні й не боятися, що ви наберете вагу.

Черешня містить не багато калорій, на 100 г ягоди близько 50–60 ккал. Натомість вона містить багато корисних елементів — починаючи від вітамінів А і С і закінчуючи калієм. Також у «чорній вишні» багато харчових волокон, які потрібні для гарного травлення.

Щоправда, цілий день їсти лише одну черешню медики теж не радять. Після такого розвантаження високий ризик раптового переїдання. Черешня не здатна дати людині тривале насичення. Краще використовувати її замість десерту або як перекус.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень