Залужний повернеться і стане президентом України: астролог дав неочікуваний прогноз

За словами експерта, Зеленського намовили прибрати Залужного

8 лютого 2024 року Володимир Зеленський повідомив про те, що головнокомандувач Збройних сил України йде з посади. Президент висловив подяку Валерію Залужному та призначив на його місце Олександра Сирського, який очолював сухопутні війська.

Однак, як зазначив астролог Влад Росс, таке рішення глава держави ухвалив не самостійно. Експерт із зірок вважає, що занадто велика популярність Залужного стала головною причиною для звільнення.

- Символ зради Нептун увійшов до будинку роботи та діяльності. Це була зрада з боку близького оточення.

 

Зеленського намовили прибрати Залужного, тому що він почав перетягувати на себе його популярність, - заявив астролог.

Він також висловив думку, що таке рішення президента було помилковим, тому що наразі рейтинги Валерія Залужного почнуть «рости як на дріжджах». А ось популярність самого Зеленського стрімко падатиме.

Водночас Влад Росс спрогнозував, що вже восени 2024 року чи наступного року колишній головнокомандувач ЗСУ повернеться і навіть може стати президентом країни.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень