Астролог пояснила, чи дійсно 2024 є «кармічним роком для України»

І назвала найкармічніше число, яке тільки існує

Всюди кажуть, що 2024 рік — це рік карми й багатьох це дуже лякає. Але чи насправді це так небезпечно для кожного з нас чи, можливо, 2024 принесе щось інше, ніж кармічні уроки.

Про це розповідає РБК-Україна з посиланням на допис астролога Анастасії Брют в Instagram.

Чи дійсно 2024 рік — рік карми

Починаючи з нашого «Року карми», 2024 рік — типу рік карми, бо цифра 8 вважається найбільш кармічною.

Анастасія каже, що цифра 8 - це трансформація, смерть, переродження, вважається цифрою карми. Тому зараз всі лякаються цієї цифри, тому що прийшов рік, де типу кожний буде за свої гріхи відповідати. Тож, якщо такий рік прийшов, чого нам лякатися? Головне — налякати людей, щоб всі вже дихати боялися.

— Найкармічніше число, яке тільки існує — це 6, а не 8.

 

Але не протоколи життя спасають, а досвід. Не від загальних цифр залежить рік, а від продуктивності й людського фактора.

 

Якщо ми вже вирішили розібрати «Кармічний рік» - рік карми та помсти, то давайте тоді це і зробимо, - пояснює астролог.

Анастасія пояснила, де ця цифра 8 взялась: 2024: 2+0+2+4=8. Тобто число року - 8. Якщо скласти всі ваші дані — рік народження, місяць та день, і якщо у вас вийшла цифра 8, то у вас число долі - 8.

Або коли у вас починається персональний рік під цифрою 8 — ви не помираєте, у вас відбуваються історії у вашому житті, які вас направляють на розвиток, трансформацію, та люди, з якими ви вже повинні попрощатися — ви це зробите в цей рік, а потім і в наступний.

Тобто, людина кожен рік проживає якийсь цикл. Тому, якщо все це розбирати до секунди — то вийде величезний щоденник для однієї людини за її даними та за її подіями.

— Давайте трішки адекватніше сприймати інформацію і не лякатися там, де лякають.

 

Це не означає, що саме в Україні буде найтяжче. Але ми так все буквально сприймаємо, тому що для нас немає більше світла, ніж зараз.

 

Нам кожен день боляче, і коли кажуть, що буде ще болючіше — про яку віру тут можна говорити? Навіщо цим лякають людей, щоб що? Ви зрозумійте логіку цих людей.

 

Абсолютно кожен має право на свою думку, але треба думати, що нести в маси, - продовжує Анастасія.

Також астролог зазначила, що коли людина викладає поганий прогноз, наприклад, цей місяць, то інтуїтивно, якщо це буде не так — вона буде незадоволеною, як би свою країну вона не любила.

Що насправді означає цифра 8

— Цифра 8 - це про зміни, якщо просто мовитися. Але ми зараз так кожен рік живемо, якщо ви раптом помітили, - каже астрологиня.

Що таке «Кармічний рік» для України?

Якщо ми дивимося конкретно про Україну, то будемо по її історії йти.

 

Як я вже сказала, насправді найкармічніша цифра у всіх відносинах — це 6.

 

Якщо по арканах дивитися — то це «Закохані». Чи не сама потужна сила на Землі? Та чи не через неї ми тут всі з вами зібралися на цьому Світі?

 

Чи не вона вам найболючіше робила? Найщасливішим?, - зазначає Анастасія.

Трансформація в нас часто через кохання та коли відчуваєш шалену трансформацію — ти перше, що відчуваєш — це любов або ненависть до життя та до цієї Землі:

  • 1986 - Чорнобильська катастрофа
  • 1995 - вступ України до Ради Європи
  • 2004 - Помаранчева революція
  • 2013 - Початок Майдану
  • 2022 - Початок повномасштабного вторгнення

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень