Кордони відкриють повністю: назвали місяць, коли чоловіки зможуть виїхати з України

Астрологічний прогноз

У 2025 році будуть зняті обмеження щодо закриття кордонів, особливо для чоловіків. У травні 2024 року відбудуться певні домовленості між Україною та РФ щодо припинення вогню.

Такий прогноз зробив астролог Олексій Кириченко.

Він переконаний, що 2024 рік буде сприятливим для закінчення війни. Вже в травні ситуація в країні значно покращиться: Україна та РФ домовляться про припинення вогню. 

За словами експерта, з кінця літа 2024 року обмеження для українців суттєво зменшаться. Також планети вказують на те, що процеси відкриття кордонів будуть проходити плавно і навколо них буде багато незрозумілого і проблематичного.

- Сатурн вийде з Риб і зайде в Овен влітку 2025 року, а це означає, що ситуація з кордонами стане ясною і прозорою лише в цей час.

 

Також підсилиться планета Уран у Близнюках, яка відповідає за вільне пересування і подорожі, - резюмував астролог.

За словами Кириченка, у 2025 році зміниться також ставлення українців до міграції: стане все менше людей, охочих виїхати назавжди за кордон.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень