Випливли секретні дані про запаси дронів та ракет у росії: Україні варто готуватись до змішаних атак

Попри санкції, росія нарощує запаси зброї

Наразі країна-агресорка росія має у запасі 870 ракет різних типів. Це менше, ніж було торік, повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. Тож він припустив, що загарбники можуть влаштовувати і комбіновані атаки по Україні, адже росіяни здатні виробляти та отримувати від Ірану більше дронів, ніж раніше.

Ігнат в інтерв’ю РБК-Україна повідомив, що за пів року російських атак по українській енергетиці - від 9 вересня до 12 березня 2023 року - було збито 750 ворожих крилатих ракет із близько 1100 запущених цілей. Плюс росіяни залишили собі в запасах 30% ракет.

Тобто в них було приблизно тільки 1600 крилатих ракет на вересень минулого року. Зараз у них і «Кинжалів», і «Іскандерів» обох типів, і Х-22, і «Калібрів», і Х-101, і Х-555 разом 870.

 

Тому, за моїми підрахунками, у них зараз ракет менше, - розповів речник ПС.

Він додав, що за вказаний період атак по енергетиці окупанти запустили таку ж кількість дронів, як і ракет - понад 1000. З них було знищено 750 БПЛА.

- Зараз ситуація у росіян інша - в них є можливість і виробляти, і отримувати від Ірану більше дронів.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень