2024 рік стане вирішальним у війні: військовий експерт про те, від чого залежить перемога України

За його словами, все залежатиме від виборів у США та Європі

2024 рік стане ключовим у війні рф проти України. Ситуація залежатиме від зовнішньополітичних факторів. Про це в інтерв'ю Главреду розповів військовий експерт, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

- Наступного року партнери не зменшать підтримку, але стане зрозуміло, наскільки вони будуть готові забезпечувати її надалі.

 

Багато що буде залежати від наших успіхів на Лівобережжі – вірю, що ми зможемо просунутися, убезпечити наші позиції й виснажити ворога, - говорить експерт.

За його словами, росія сподівається на те, що на Заході після виборів зміниться ставлення до війни й перемоги України над рф. кремль хоче захопити Авдіївку в найближчий період і продовжити наступ на Сході, щоб перейти в кругову оборону і дочекатися вигідної для себе ситуації на Заході.

- У такій обстановці нам важливо дотримуватися консолідації суспільства, об'єднуватися і працювати над посиленням підтримки з боку Заходу.

 

Треба переконати партнерів, що разом західний світ і Україна сильніші за росію, яка культивує міфи про свою непереможність і могутній ВПК, а насправді ходить з простягнутою рукою до тієї самої Північної Кореї, - говорить Мусієнко.

Він додав, що 2024 рік стане вирішальним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень