Це буде, як грім серед ясного неба: в кінці року на українців чекає важлива подія, яка змінить все

Прогноз тарологині

Тарологиня Ірина Клевер заявила, що в кінці року на українців чекає інформація, що шокує усіх. Про це вона розповіла на YouTube-каналі «UA PROGNOZ».

За її словами, наразі це засекречена інформація і так буде продовжуватися ще близько чотирьох тижнів, тобто до Нового року. Проте потім про все стане відомо.

- І тоді буде для України принаймні бачитися новий шлях. Це побачать не лише люди, які працюють з певними інструментами на кшталт карт, рун або іншими. Це зможе побачити й звичайна людина також, - наголосила Ірина. 

Ірина також розповіла, що відбувається на Росії. За її словами, у медійному просторі часто почав з'являтися нинішній секретар Ради безпеки РФ, екскерівник ФСБ Микола Патрушев.

Він виконує роль чийогось помічника, оскільки «король», тобто Путін помер, а наступника ще немає. Тому Патрушев «сам себе коронував і керує». Однак це триватиме недовго, близько п'яти тижнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень