Головнокомандувач Валерій Залужний нагородив священника з Рівного. Василь Рудницький прокоментував це (ФОТО)

Каже, це не особиста нагорода

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний відзначив священника з Рівного – Василя Рудницького. Про це повідомив сам священнослужитель на своїй сторінці у фейсбук. Зокрема, він написав таке:

- Велика честь отримати нагрудний знак - «За сприяння війську» від Головнокомандувача Збройних Сил України, генерала Валерія Залужного.

 

Не вважаю цю почесну відзнаку своєю особистою нагородою, бо це не так. Завжди і всюди зі мною поруч творять добрі справи люди — з Великої літери, з золотими руками та добрими серцями.

 

Тому ця нагорода належить всій команді та усім, хто допомагає українським воїнам у такий складний час.

 

А ще вона є своєрідним місточком між нами і нашим військом, яке жертовно виконує своє покликання захищати ближніх. Тому заради Перемоги України будемо і надалі продовжувати волонтерську роботу, адже це наш святий обов’язок.

 

Нехай Господь береже та благословляє наших захисників, усіх волонтерів та весь український народ!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень