Залужний назвав свою головну помилку у війні з росією

Український лідер зазначив, що у 2024 році у війні відбудуться зміни

Колаж: 24 канал

Валерій Залужний відповів на питання, що стосуються війни із рф. Головнокомандувач ЗСУ назвав свою головну помилку, яку він припустився у боротьбі з російськими окупантами.

Воєначальник зазначив, що зараз він незадоволений роботою військкоматів і підкреслив, що сам не хотів би там працювати. Він також повідомив, що строковики зараз не потрібні, тому їх відправлятимуть додому на відпочинок. Залужний запевнив, що Генштаб не робив пропозицій щодо електронних повісток, але ЗСУ будуть раді будь-якому способу забезпечити потребу в людях.

За словами генерала, бійці зараз виконують завдання на фронті у надскладних умовах. Їм треба чітко повідомити, скільки доведеться воювати.

 

Спільно з Міноборони узгоджено термін 36 місяців, якщо на лінії зіткнення не буде загострень.

 

Однак зазначений період можна буде застосовувати лише з 2025 року – потрібно сформувати для заміни.

Валерій Залужний заявив, що ротація потрібна і люди мають відпочивати. Він вимагає від командирів на місцях робити все можливе, щоб забезпечити військовослужбовцям можливість відновлювати сили.

Головнокомандувач Збройних сил України визнав, що припустився помилки у протистоянні з російськими окупантами:

— Моя головна помилка - я вважав, що така кількість втрат, які ми завдали противнику, зупинить будь-кого. Але не російську федерацію.

Український лідер зазначив, що у 2024 році у війні відбудуться зміни. Виявлено проблеми та будуть прийняті рішення, які допоможуть боротися більш ефективно та зберігати людей. Залужний наголосив, що ворог не відстає від нас на рівні застосування технологій, але зусилля української сторони продовжуватимуться.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень