Залишаються росіянами та бидлом: емігранти з рф по-хамськи зустріли українських гімнасток у Відні

Під яким би прапором не виступали росіяни, вони залишаються росіянами, яких не можна підпускати до цивілізованого світу

Чемпіонка Європи та призер чемпіонату світу та Європейських ігор з художньої гімнастики Валерія Юзвяк жорстко відреагувала на можливий допуск спортсменів із рф  та Білорусі до Олімпіади-2024.

Вона зазначила, що під яким би прапором не виступали росіяни, вони залишаються росіянами, яких не можна підпускати до цивілізованого світу.

На своїй сторінці в Instagram Валерія навела приклад хамської поведінки колишніх росіян на турнірі в Австрії. Спортсменка, яка нещодавно перемогла рак, зазначила, що зміна громадянства не зробила з «бидла» цивілізованих людей.

— Я зараз перебуваю на змаганнях у Відні.

 

Тут виступає багато українок, також, як виявилося, і росіянок, але під прапором іншої країни (не говоритиму якої).

 

І коли наші дівчата виходили на килим, від батьків дітей з тієї ж параші, які вже зранку були напідпитку, надходили фрази типу «Що це за жах?», «Приберіть це непорозуміння з килима!», – розповіла Юзвяк.

Валерія Юзвяк

 

— Одним словом – БИДЛО! І ці змагання не є якимось серйозним чемпіонатом або тим більше Олімпіадою! То як оце можна взагалі допускати до цивілізованого світу?, – обурюється гімнастка.

Після пережитого у Валерії ще більше претензій до глави Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, який розглядає допуск росіян та білорусів до ОІ-2024 у Парижі у нейтральному статусі.

— Пане Бах, поки ви розглядаєте рішення з допуском рф і рб до Олімпіади, поки наші спортсмени гинуть, захищаючи свою країну, оце продовжує підтримувати війну, смерть невинних людей, руйнування незалежної країни.

 

Спорт не може залишатися поза політикою.

 

Спорт не може протидіяти усім цінностям і принципам олімпійського руху, – упевнена українка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень