Повна урна триколору: український футболіст на очах у росіян викинув купу російських прапорів

Реакція росіян

Нападник «Динамо» скупив всі росіянські прапори в сувенірному магазині й викинув їх у смітник перед росіянами. 

Про це розповів відомий український коментатор Віктор Вацко. Інцидент трапився після червневого матчу проти молодіжної збірної Вірменії (2:0) у відбірковому циклі Євро-2023 (U-21).

Герой історії - форвард київського «Динамо» та молодіжної збірної України Владислав Ванат.

Владислав Ванат, фото з мережі
Владислав Ванат, фото з мережі

Завершальний матч кваліфікації чемпіонату Європи проходив у Вірменії. Так вийшло, що коли наші футболісти повертались, гейт, з якого мала була пройти посадка, був поруч з гейтами на рейси в Сочі, Москву. Тож в залі очікування сиділи росіянські пасажири.

- В лаптєногих є така фішка (особливо, у колгоспних лаптєногих): вони вдягаються в якусь х*рню з символікою своєї країни. То футболки в кольорах дешевої зубної пасти, то курку двоголову на футболочках одягнуть. Власне, там такі летіли, - каже коментатор.

Поруч продавали сувеніри різних країн, в тому числі і російські прапори. Влад Ванат зайшов у цей магазинчик і скупив там всі російські триколори. Вийшов з цілим оберемком прапорів, підійшов до урни, відкрив її й викинув все це «добро» просто на очах всіх цих пасажирів двох рейсів.

Цікаво, що...

Жоден росіянин не сказав йому на це ані слова.

Джерело: Dynamo.kiev.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень