Закрили кафе та базари: у громаді на Рівненщині ввели жорсткі карантинні обмеження

А школярі підуть на дистанційне

8 квітня відбулось засідання Комісії з ТЕБ та НС Клесівської об’єднаної територіальної громади. Члени комісії прийняли рішення посилити карантинні обмеження на території громади, до якої входять смт Клесів, село Клесів, село Пугач.

Комісія вирішила:

  • Посилити протиепідемічний режим на території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
  • Зупинити роботу закладів громадського харчування на території населених пунктів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області (з 9 по 15 квітня).
  • Зупинити роботу змішаного ринку смт. Клесів (з 9 до 15 квітня).
  •  Керівникам закладів торгівлі забезпечити та посилити контроль за перебуванням працівників закладів та відвідувачів в захисних масках.
  • Рекомендувати керівникам суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території Клесівської селищної ради, посилити профілактичні та протиепідемічні заходи на ввірених підприємствах, в тому числі:

негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань;

 

провести з працівниками інформаційно-роз’яснювальну роботу стосовно дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараження коронавірусом як на робочому місці так і поза ним.

  • Рекомендувати правоохоронним органам притягувати до адміністративної відповідальності порушників правил карантину.
  • Перевести на дистанційне навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів Клесівської селищної ради Сарненського району Рівненської області (з 10 квітня).

Наші новини у Тelegram. Наш Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень