Ситуація критична? Де на Рівненщині взагалі можуть зникнути маршрутні перевезення

Підприємці потерпають від збитків

На Рівненщині дуже складна ситуація з маршрутними перевезеннями.

Пасажири скаржаться на безвідповідальних перевізників, які не дотримуються графіку руху і пропускають рейси, перевізники – на збиткові маршрути, а водії взагалі звільняються з роботи.

Через карантинні обмеження і зниження кількості пасажиропотоку від перевізників вже неодноразово надходили звернення про тимчасове скасування рейсів, повідомив на брифінгу заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін.

Наприкінці 2020 року провели конкурс для перевізників, на 12 маршрутів із 45-ти взагалі не було охочих надавати послуги перевезення пасажирів.

 

Зокрема, збитковими є маршрути у колишньому Гощанському, Дубенському, Здолбунівському, Володимирецькому та Сарненському районах.

Як розв'язати цю проблему, в облдержадміністрації поки не знають, можливо, вважає Сергій Подолін, покращити ситуацію вдасться після закінчення пандемії коронавірусу.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень