СТОП «Буковель»: комплекс відпочинку на Прикарпатті закрили на карантин

Поліція встановлює блок-пости на два тижні

На Прикарпатті з 13 березня зупинили роботу комплексу «Буковель».

Таке рішення ввечері ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС на своєму позачерговому засіданні. Про це повідомляє РадіоТрек з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської ОДА.

Таких заходів довелося вжити через високу захворюваність на коронавірусну інфекцію у регіоні.

 

В'їзд і виїзд на територію буде обмежений на території ОТГ.

Наразі в Поляницькій громаді, на території якої розташований комплекс «Буковель», працює поліція.

В Івано-Франківській ОДА додали, що у Поляницькій громаді правоохоронці розгорнуть карантинні блок-пости. Поки їх в області 14.

Прийняли рішення про припинення діяльності курорту «Буковель».

 

Туристи не зможуть його відвідати.

 

Якщо ви турист, то ви повинні розуміти, що ви їдете не в «Буковель» - ви їдете в червону зону карантину, зону підвищеної небезпеки.

 

Ми приймаємо таке вимушене рішення і, ймовірно, воно не останнє. Адже червона зона, в якій ми перебуваємо, розростається, і ми не бачимо тренду до її зниження, - розповів голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук.

Нагадаємо, у січні 2021 року на Прикарпатті, попри загальне посилення карантину в Україні, працювали гірськолижні курорти. В Офісі президента згодом заявили, що це сприяло спалаху COVID в Івано-Франківській області.

2 березня повідомлялося, що в Івано-Франківській області переповнені лікарні, які приймають хворих на коронавірус, пацієнти лежать у коридорах. 

У вівторок, 9 березня, мер міста повідомив, що в Івано-Франківську ситуація з темпами поширення хвороби COVID-19 критична, захворюваність і смертність сягнули максимуму з початку пандемії, а місць у лікарнях уже немає. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень