Закопування риби в городі: чули про такий метод підвищення урожаю?

Кажуть, це дуже ефективний спосіб

Якщо ви маєте власну ділянку, викидати харчові відходи не варто. Тим більше – «огризки» від риби. Багато дачників просто закопують їх у себе на грядці. Але роблять вони це не завжди, а лише за певних ситуацій

Підживлення для помідорів

Якщо закопати рибу на ділянці, де ростуть томати, то шанси на високу врожайність цієї городньої культури помітно підвищаться.

Річ у тім, що за рахунок рибних відходів, що знаходяться в грунті, рослина отримає важливе для нього з'єднання - фосфор. В результаті необхідність внесення у ґрунт мінеральних фосфорних добрив відпаде.

 

Добриво під час посадки рослин

Рибу можна використовувати і під час посадки городніх культур. Продукт просто кладуть в лунку. Причому, якщо риба дрібна (наприклад, кілька), її можна кинути в ямку і цілою.

Рибні відходи як частина компосту

Залишки риби можна відправити і до компостної купи. Через деякий час вийде маса, яку дуже добре внести до ґрунту. Внаслідок таких маніпуляцій придатним для вирощування різних культур стане навіть той ґрунт, який ще донедавна власник ділянки вважав неродючим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень